<menu id="y62wi"><samp id="y62wi"></samp></menu>
<sup id="y62wi"></sup>
<rt id="y62wi"><small id="y62wi"></small></rt>
<acronym id="y62wi"><noscript id="y62wi"></noscript></acronym>


窗外的蟬鳴、院內的嬉鬧、草間的螢光、外公的八哥、媽媽的紅燒肉……

Outside the window of the cicadas, the hospital frolic, grass between the fluorescent, grandpa's starling, mother's Pork ... ...

兒時的記憶在這間餐廳裏穿梭,整個餐廳看不到復古的物件和標籤印跡,卻充滿濃濃的懷舊記憶的思緒。餐廳位於一條小巷弄,徽派民居的前庭後院格局被植入在這間沿街小店鋪內,爬滿植物的庭院和天井穿插其中,“吱哢”作響的隔柵屏風門投射的光影灑落在地上。增設的夾層擴大了使用面積,通過夾層預留中空使上下空間互動,將前庭後院的空間形態設定其中。

Childhood memories in this restaurant shuttle, the restaurant can not see the retro objects and label imprint, but full of deep nostalgia memory thoughts. The restaurant is located in a small alley, the Huizhou residential vestibular backyard pattern was implanted in the small shops along the street, covered with plants in the courtyard and the patio interspersed, "creak" sound barrier gates curtain projection on the ground. The addition of sandwich to expand the use of the area, through the sandwich to make space to make space upper and lower space interaction, the vestibular backyard of the space form set them.

推門而入便是前庭,

Push the door into the vestibule,

小鳥落在廚房的屋簷上,

Birds fell on the eaves of the kitchen,



鳥籠裏的帽子戲法在上演。

The hat-trick in the birdcage is in play.

兒時嬉鬧追逐的笑聲在滿是江南味的屏風門中穿梭。

Childhood frolic chasing the laughter is full of Jiangnan taste of the screen in the shuttle.









樹上的風燈隨風擺動。

The wind on the tree swayed with the wind.

院牆上的爬山虎伸到了窗前,

On the walls of the ivy stretched out the window,

螢光在草叢中閃爍,

Fluorescence in the grass flashes,



拾階而上,

Pick up the order,









布滿苔蘚的后院充滿了潮濕的味道。

The mossy backyard was full of damp flavor.


房間裏窗外的綠色亂入眼簾。

The room outside the green chaos into the eyes.

在這裡只有甜美的回憶。

There is only sweet memories.

印巷 Alley memories

一個充滿回憶的餐廳

窗外的蟬鳴、院內的嬉鬧、草間的螢光、外公的八哥、媽媽的紅燒肉……

Outside the window of the cicadas, the hospital frolic, grass between the fluorescent, grandpa's starling, mother's Pork ... ...

兒時的記憶在這間餐廳裏穿梭,整個餐廳看不到復古的物件和標籤印跡,卻充滿濃濃的懷舊記憶的思緒。餐廳位於一條小巷弄,徽派民居的前庭後院格局被植入在這間沿街小店鋪內,爬滿植物的庭院和天井穿插其中,“吱哢”作響的隔柵屏風門投射的光影灑落在地上。增設的夾層擴大了使用面積,通過夾層預留中空使上下空間互動,將前庭後院的空間形態設定其中。

Childhood memories in this restaurant shuttle, the restaurant can not see the retro objects and label imprint, but full of deep nostalgia memory thoughts. The restaurant is located in a small alley, the Huizhou residential vestibular backyard pattern was implanted in the small shops along the street, covered with plants in the courtyard and the patio interspersed, "creak" sound barrier gates curtain projection on the ground. The addition of sandwich to expand the use of the area, through the sandwich to make space to make space upper and lower space interaction, the vestibular backyard of the space form set them.

掃描二維碼分享到微信

国产精品国产三级国快看